jestem pod wrażeniem, ale nie znajduję się w zasięgu, już kiedyś chciałem 30 megowy i był dostępny zaledwie w kilku lokalizacjach Wrocławia, tutaj będzie podobnie znając życie, ale cena nie jest przerażająca a to dobry znak i wróży obniżenie opłat za internet.
Na razie będzie mi musiało wystarczyć moje 12 mega wieczorami i 6 mega w dzień, które zacznie się od jutra wieczorem
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Oni chyba zakładają telefony także poza siecią TP, ale nie jestem pewien, nigdy nie korzystałem z usług UPC. Ciekawi mnie też od czego zależy, że dana lokalizacja ma mozliwość podłączenia danej usługi.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
zastanawiam się tez jakie zastosowanie może mieć tego typu internet, nie sądzę, aby na dzień dzisiejszy takie mocne łącze w Polsce mogło się do czegoś przydać. Ciekawi mnie też ping jaki się osiąga, czy jest on dużo lepszy niż w słabszych łączach. Dla gracza to dość istotna wiedza.
Jak się ma duże mieszkanie i je wynajmuje to można sobie trochę dorobić na dzieleniu łącza
nie
mam UPC w domu rodzinnym od kilku lat i kurdę no... szlag mnie trafia, że u teściów mam głupie 2mb od TP za żenującą cenę prawie 100 zeta
Hmmm... To brzmi obiecująco.
Ale patrząc realistycznie - mi nie jest potrzebne takie szybkie łącze, tak jak nie potrzebuję 120 darmowych minut miesięcznie od sieci komórkowej. Nie miałbym czasu, aby wykorzystać jego potencjał, a czasy gdy posiadacz internetu był niemal bogiem na osiedlu - minęły bezpowrotnie.
Albo inaczej - nie dojrzałem do takiego łącza.
W masowe ściąganie filmów też się boję bawić. Wystarczy, że komendę widzę przez okno.
mnie by się przydało lepsze wysyłanie bo co z tego że od paru minut mam 12Mbs jak wysyłanie to tylko max 0.512Mbs Często gram, czy rozmawiam na Skype / oOVOo, więc dla mnie prędkość internetu ma znaczenie
UPC w swojej ofercie poza mega prędkościami ściągania ma także super wysyłanie i to może im pomóc.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).