Imię: Julia Pomogła: 2 razy Wiek: 36 Dołączyła: 25 Mar 2007 Posty: 83 Miasto: toruń
Wysłany:
2008-09-11, 20:28
czesław jest świetny ( wracając do tematu)
szczególnie polecam jego piosenkę caesia & ruben (to jest chyba jeszcze z jego wcześniejszego projektu tesco value)
______________________________________________________ to weird to live to rare to die
Przynajmniej potrafia ja jakos rozwinac.
Pewnie stawi sie tu za chwile cala kompania, zarzucajaca mi brak gustu, poniewaz nie za bardzo trawie tego typu muzyke, szczegolnie Czeslawa Mozila, niby rock, nawet punk rock, ale mi jakos nie odpowiada.
Jezeli ma ktos jakis problem z moja opinia, zapraszam na PW, niech ten ktos podzieli sie swoimi ''blyskotliwymi'' spostrzezeniami.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2008-12-29, 01:06
Czesław Mozil zdobył 2 miejsce w plebiscycie na najlepsze kulisy slawy 2008 (Uwaga, TVN)
Będzie można go obejrzeć 1 stycznia o godzinie 19:45 na Antenie TVN.
Czesław śpiewa jest genialny! w końcu Polska doczekała się nietuzinkowego artysty jakim jest P.Czesław. Teksty mają głęboki przekaz i możliwość różnorodnej interpretacji co mnie bardzo cieszy w dodatku muzyka jest niecodzienna... wszystko razem daje wspaniały efekt. Podziwiam Pana Czesława za to że robi coś tak innego a zarazem tak pięknego..
______________________________________________________ pi***ol kraj, myśl o wszechświecie...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).