Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
12 kwietnia Czesław wydaje nową płyte pod tytułem "Pop" - w dniu swoich 31 urodzin
Mi jego muzyka odpowiada, miło się jej słucha, sam Czesław jest fajną postacią.
Polecam także muzykę mademoiselle Karen, której płyta wyszła wczoraj, a wcześniej Karen była znana z tego, że gra w zespole Czesława.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Imię: Agata Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 13 Cze 2011 Posty: 136 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2011-06-14, 18:15
Lubię niektóre jego utwory. Jako artystę podziwiam, ale nie pochwalam jego uczestnictwa w X factor. Nie lubię słuchać, jak próbuje mówić. Zwyczajnie nic nie rozumiem z jego bełkotu.
______________________________________________________ krewetki i szczypiorki.
Uwielbiam tego gościa.
A moje uwielbienie do niego powstało tylko na podstawie programu ,,Kuby Wojewódzkiego''.
Moim zdaniem ,prześwietny człowiek.
Co do twórczości ,nie słucham z uwielbieniem ,ale od czasu do czasu - czemu nie.
Za to jego wypowiedzi mogłabym słuchać , oglądać godzinami.
______________________________________________________ 'Ktoś idzie na łatwiznę, a Ty się przyzwyczaj,
Że jak chcesz coś od życia musisz mu to wyrwać'
Ja w sumie też nie - piosenki totalnie nie w moim guście. Natomiast muszę przyznać, że teledyski niektóre ma ciekawe. Tak do obejrzenia - mają fajny klimacik, nie umiem tego nazwać... retro? vintage? Tak czy tak, interesujące.
______________________________________________________ – A fella I knew in El Paso took all his clothes off and jumped on a cactus. I asked him same question: „why?”.
– And...?
– He said: „It seemed to be a good idea at the time”.
[Vin, "The Magnificent Seven"]
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).