Czesław Mozil - 28 letni Polak z Danii, śpiewa i gra. Usłyszałem to dzisiaj pierwszy raz i muszę przyznać, że jest to dość nietypowe i dość ciekawe ma śmieszny głos, teksty też fajnie ułożone. posłuchajcie i oceńcie.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Takie sobie, dosc spokojne i mile dla ucha, ale jednak teksty nie zbyt mi sie podobaja.
Podsumowujac... GLUPIE I ROTFL, niech spada, nie dla mnie to.
Ja tez nie dawno temu cos ciekawego znalazlem, nie jestem wielkim fanatykiem polisz hiphop od jakiego juz czasu, ale kawalek NTK Mouza jest naprawde ciekawy, dobre polaczenie hh i lajt rocka.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Slucham b wiele gatunkow muzyki, glownie Rock i jego podgatunkow, hh tez nie malo i Techno ogolem, wiec nie widze w tym malo gatunkow lub jakiejkolwiek ograniczenie.
Szczerze mowiac, czasem tez Bluesa, po pewnym Anime, wielbie ten rodzaj muzyki.
[ Dodano: 05-05-2008, 17:18 ]
Rozumiem ze to dzielo tego goscia i jego praca, moze to byc prawdziwe dzielo i cos wyjatkowego, oryginalnego, ale dla mnie to zwykla szmira i gowno.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).