Imię: Kacper Pomógł: 3 razy Dołączył/a: 25 Sty 2013 Posty: 229 Miasto: Kraków
Wysłany:
2013-08-31, 17:29
Głównie TokFM jakiś czas dość dużo słuchałem. Nie odpowiada mi muzyka nadawana w radiach. Jedno z nielicznych jakie nadaje muzykę, która mi pasuje to Roxy.
Radio? Przede wszystkim Trójka - dlatego, że to jedna z nielicznych stacji, w której ramówce można odnaleźć audycje autorskie prowadzone przez ludzi-legendy. MiniMax Piotra Kaczkowskiego to zdecydowanie mój numer jeden. Prowadząc samóchod, słucham natomiast Eski Rock. Poziom merytoryczny ''konferansjerki'' bywa żenujący, ale playlista sprawdza się w trasie.
Słuchałem:
Jedynki - dopóki nie zdjęli z anteny "Klasyków Rocka".
Trójki - dopóki nie zaczęła mnie irytować dominacja słowa mówionego nad muzyką.
Eski Rock - dopóki nie zaczęła mnie irytować mała ilość rocka w tej stacji.
Kiedyś uwielbiałam Radio Bis, dzisiejsza Czwórka, ale sporo się w nim pozmieniało, a było naprawdę ciekawym radiem z nietuzinkowymi audycjami, min. poświęconymi muzyce etnicznej, raegge, czy szeroko pojętej alternatywnej kulturze.
Pamiętam też działające kilka lat zaledwie kieleckie Radio TAK i audycję hip hopową o północy w środy. To były czasy...
Teraz nie odnajduję się w żadnym z programów radiowych.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).