Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Według mnie dobry cover musi przynajmniej trochę odbiegać od oryginału, gdyż w innym wypadku jest to po prostu wykonanie tego utworu przez innego artystę. Ja osobiście mam tak, że ktoś musi się bardzo postarać, żeby zainteresować mnie coverem, a takich które uważam za lepsze od oryginału znam bardzo mało. Choć zdarzają się i takie perły, które oprócz osoby wykonującej nie różnią się od pierwowzoru w zasadzie niczym, a w mojej opinii mają większą wartość. Oto przykład jednego z nich:
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Reggie Blogger.Klub
Dołączył/a: 06 Mar 2013 Posty: 17 Miasto: Silesia
Wysłany:
2013-03-06, 22:32
Fani Coldplay podchodzą do tego wykonania z mieszanymi uczuciami, ale wg mnie jest równie dobre.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).