Pezet - Chmura
Dzisiaj była premiera. Kawałek brzmi nieźle, ale szczerze, to spodziewałem się czegoś lepszego. Posłuchajcie i powiedzcie, co sądzicie:
Pezet - Chmura
przesłuchałem tutaj, bo strona, którą podałeś wymaga rejestracji. Wygląda jak kawałek pisany na zamówienie, chyba, że to zbieg okoliczności:
adres strony to podchmura.pl a w piosence jest:
Cytat
Przeprowadzam się na chmurę
coś na kształt tej którą wydmuchujesz
i dobrze się z tym czuję dziś
Wbijam się w jakiś wirtualny tunel
i daleko odlatuje to mnie nie kosztuje nic
Ostatnio Pezet mnie nie przekonywał swoimi produkcjami, kilka pojedynczych kawałków jedynie mi się w miarę podobało. Bliżej mi do innych raperów.
Przedwczoraj trafiłem na kawałek 'Buka ft. Rahim - Wraca monster, polecam zobaczyć teledysk do tego:
Trzeci Wymiar wydał teraz nową płytę, ten kawałek: TRZECI WYMIAR (Dolina Klaunoow) feat. RAS LUTA - DOSTOSOWANY 2 jest całkiem fajny:
i jeszcze White House Records & Małpa - Jak mam żyć:
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).