ostatnimi czasy daje sięzauwazyć, że wiele osób grających koncerty (nie chce nikogo urazić i wiele nie znaczy wszyscy ) poprostu szarpie struny gitary wydając różne dźwięki, a dzisiaj dostałem linka z czymś co można nazwać prawdziwym gitarowym brzemieniem.
z tego co oglądnąłem tam na youtube jeszcze wynika, że mówiono o nim w jakiejś chińskiej/japońskiej telewizji więc pewnie znany już jest jak ci dwaj kolesie parodiujący piosenki
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jan23 [Usunięty]
Wysłany:
2006-10-28, 09:53
Polecam zespół z Lublina-Michelle Was Wrong.Mieszkają na wschodzie Polski a grają jakby mieszkali na zachodzie Kalifornii:)
Gosc jest dobry, ale JerryC potrafi lepiej, zreszta Canon Rock, nie jest zbyt trudny do nauczenia, ciagle na Rock Band i Guitar Hero, probuje swoich sil, nie takie trudne, oczywiscie nie wychodzi mi tak dobrze jak jemu, ale to dosc prosty utwor.
[ Dodano: 15-06-2008, 09:38 ]
Klasyka, cos pieknego, wiekszosc gitarzystow probuje tego brzmienia.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).