Co sądzicie o tym zespole, wiem, że conajmniej połowa z was myśli, że tego się nie da słuchać, że to banda oszołomów... itd... Ja też tak myślałem, teraz jednak zmieniłem zdanie i tego słucham... Ta muzyka daje radość, relaks, rozluźnienie...
Slipknot ma miliony fanów na całym świecie, i jestem pewien, że na tym forum też
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-03-17, 00:15
Ja słucham niektórych ich piosenek. To znaczy może nie tyle co słucham, a mi się podobają. Nie potrafię powiedzieć Ci jak one się nazywają... W każdym razie takowe istnieją .
Tobiasz akurat teraz mogl bym powiedziec ze kosa natrafila na kamien , bo od lat jestem fanatykiem SOD i cie troche zdziwie.
Wiem Tobiasz ze latwo wejsc na wikipedia , ale jednak sie mylisz i nawet przed chwila tam bylem i o dziwo tam tez pisze ze to metal alternatywny i oczywiscie soil.
Niby masz racje bo oni graja Soil , ale kazdy by zaliczyl ich do grupy ktora gra metal alternatywny z dodatkami ormianskiego folku , bo kazdy z nich pochodzi z Armenii.
A SOIL to tez ich byla nazwa , to byla pierwsza nazwe tego zaspolu.
[ Dodano: 17-03-2008, 09:52 ]
A slipknot nie lubie
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Tobiasz, pomysl, zapewne byla po to, by ocenic jakos ta muzyke, a gdzie lepiej przekonasz sie czy muzyka jest wprost stworzna dla ciebie czy nie, niz na koncercie.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Tobiasz, pomysl, zapewne byla po to, by ocenic jakos ta muzyke, a gdzie lepiej przekonasz sie czy muzyka jest wprost stworzna dla ciebie czy nie, niz na koncercie.
Najpierw trzeba posłuchać paru piosenek wykonanych przez nich, by zobaczyć czy taki gatunek odpowiada słuchaczowi.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).