Tu nie chodzi u upodobania, tylko o to czego sluchasz, tak samo moge wlaczyc sobie muzyke na moim k750i i sluchac cos podobnego do tluczonego szkla lub wody spuszczonej w kiblu.
Ale szczerze mowiac takiego czegos ja osobiscie nie lubie i nie moge sluchac.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2008-09-22, 19:13
Akurat komórki (K550i) nie porównuję Tak jak mówiłem mi jest obojętne, ale skoro wolisz lepszą jakość to nic mi do tego...
Trudno czasem jest czytac ze zrozumieniem... ja nie porownuje, dalem prosty przyklad, chodzilo w tym o to, ze to co slucham na youtube, to po prostu jakies gowno i nie trzeba byc jakims znawaca muzycznym by dostrzec roznice, miedzy jednym a drugim.
Moze tobie jest to obojetne, ale chc ci tylko wytlumaczyc, sciagnij sobie jakas wybrana piosenek z rs, wysluchaj ja cala dokladnie, a pozniej posluchaj ja sobie na yt, na pewno zauwazysz roznice, moze sie tym nie przejmiesz, ale zrozumiesz o co mi/nam chodzi.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
kończąc ten jakże wielki OFF dodam od siebie, że sam format mp3 niszczy utwór jakościowo, portale internetowe kompresują muzykę bardziej więc traci ona dodatkowo na jakości.
a następnym razem posypią się warny za nietrzymanie się tematu
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).