a wszesniej zaopatrujesz się w serwer, którego wymaga ten skrypt
Cytat
Wymagania programu
Do poprawnego działania program niByLog wymaga serwera obsługującego język skryptowy PHP 4 lub nowszy.
Uwaga! Program nie będzie działał lub będzie działał niepoprawnie na serwerach doklejających reklamy i inne treści przed wykonaniem kodu PHP — np. friko.pl lub lycos.com.
Dołożyliśmy starań, by instalacja programu była dostatecznie prosta — jeśli jednak masz problemy z instalacją lub konfiguracją — zapraszamy do przejrzenia podręcznika lub na forum użytkowników.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
fuckyou [Usunięty]
Wysłany:
2006-05-04, 12:42
ja i tak nie rozumiem....
ja mam to do htmla wrzucić i mi sie zaisntaluje?
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-05-04, 12:52
Jest tam przeciez poradnik jak zainstalowac.
Powiedz ktorej dokladnie czesci nie zrozumiales, najlepiej z cytatem
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
fuckyou [Usunięty]
Wysłany:
2006-05-05, 15:49
yy... ja wogole nie rozumiem co czytam... czarna magia...
jestem trep w sznurówki kopany.
Cytat
Do poprawnej pracy programu niByLog wymagane jest konto na serwerze WWW z zainstalowanym PHP w wersji co najmniej 4.0.
Aktualna wersja programu wymaga jeszcze ustawienia w konfiguracji PHP (plik php.ini) opcji:
register_globals = On
short_open_tag = On
Krystian [Usunięty]
Wysłany:
2006-05-05, 15:51
Jeżeli nie masz takiego pliku to napisz do admina serwera o udostępnienie tych funkcji
fuckyou [Usunięty]
Wysłany:
2006-05-05, 15:53
najpierw chciałbym sie dowiedzieć co mi bedzie do tego nibyloga potrzebne.. dokładnie i co polecacie..
Krystian [Usunięty]
Wysłany:
2006-05-05, 15:56
No przecież masz wyraźnie napisane ... jeżeli nie wiesz, czy Twój serwer spełnia powyższe wymagania, napisz zapytanie do administracji serwera...
fuckyou [Usunięty]
Wysłany:
2006-05-05, 20:10
no już łape.
Krystian [Usunięty]
Wysłany:
2006-05-05, 20:25
Czyli zainstalowałes już go sobie bez problemów?
fuckyou [Usunięty]
Wysłany:
2006-05-06, 20:15
nie, nie mam teraz czasu. może kiedyś
[ Dodano: 10-05-2006, 17:35 ]
i co mam serwer. teraz mam wrzucić cały folder na serwer? czy trzeba coś zmieniać jak tam sie pisze notki? i co mam zrobić ,żeby mi sie to wyświetlało?
Nale¿y utworzyæ jeszcze jeden podkatalog o wybranej nazwie - bêdzie s³u¿y³ do przechowywania wpisów bloga, konfiguracji oraz danych o u¿ytkownikach. Nale¿y mu nadaæ pe³ne prawa dla wszystkich u¿ytkowników (777) czyli np. korzystaj±c z programu telnet tak:
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).