Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wysłany:
2006-12-29, 21:52status gg na onetbloga c.d.
jeżeli nie używamy generatora ze strony kalendarzy (gdzie do wyboru mamy wiele ikon niezależnych od gadu-gadu) to możemy zmienić także wygląd naszej ikonki.
sposób działa na zwykłych blogach z edytorami html (wklejamy w kodzie obrazka) oraz na onet.blog (wklejamy jak w instrukcji powyzej) :
jeżeli chcemy małą standardową ikonke wklejamy kod:
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
justyna.505 [Usunięty]
Wysłany:
2007-03-11, 20:05
ej wez mi powiedz co trzeba zrobić zeby dac swoj status gg na bloga bo ja nie rozumiem zabardzo tego co powyrzej pisze plis wytłumacz mi
wez mi powiedz co trzeba zrobić zeby dac swoj status gg na bloga
do kogo się zwracasz ??
justyna.505 napisał/a:
bo ja nie rozumiem zabardzo tego co powyrzej pisze plis wytłumacz mi
czego dokładnie nie rozumiesz ?
1. logujesz sie na bloga
2. kopiujesz odpowiednie kody z naszej strony
3. wchodzisz w panel sterowania (zarządzania blogiem)
4. kopiujesz kody w odpowiednie miejsce - w zależności od serwisu blogowego
5. zapisujesz zmiany - i gotowe...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).