1) jaki serwis blogowy? (czy obsługuje HTML)
2) gdzie wstawić tą tabelkę? (szablon, wpis, menu, inne)
3) w jaki sposób uzupełniać? (coś tam ma się dodawać automatycznie czy ręcznie edytować)
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Tomix [Usunięty]
Wysłany:
2010-09-30, 12:54
1 obsługuje html
2 wpis
3 recznie edytowac i linijke po linijce dopisywac
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Tomix [Usunięty]
Wysłany:
2010-10-04, 13:54
dziękuję, podziękowania poszły
miisiaa Blogger.Klub
Imię: Marta
Wysłany:
2012-03-15, 23:46
Witam serdecznie,
Mam takie pytanko jak kolega powyżej, ale chodzi mi o to, jak na bloggerze, zamieścić w "nowy post" tabelkę i do tego powstawiać do niej podlinkowane miniaturki zdjęć....
W grafice jestem dobra ale w HTMLu nie bardzo Kombinuję, ale mi się wszystko sypie... Pomoże ktoś?
Wysłany:
2012-03-16, 00:37generator tabeli online - tabela na blogu z miniaturami
Wstawiaj do wpisu obrazki jako miniatury, przełączaj się na widok HTML, kopiuj ich kody i wklejaj w odpowiednie komórki tabeli. Jeżeli nie chcesz robić tego ręcznie są generatory tabeli online
miisiaa Blogger.Klub
Imię: Marta
Wysłany:
2012-03-16, 04:26
Bardzo dziękuję Ci za pomoc! Ślęczę nad tym już pół nocy i nie wszystko jest jeszcze tak jak chce, ale dalej sobie już myślę poradzę
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).