______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Panna Joanna [Usunięty]
Wysłany:
2006-07-11, 17:28
A dokladniej jak to moge zrobić? Moja znajomość angielskiego pomimo tylu lat nauki jest taka sobie.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-07-11, 18:17
Panna Joanna napisał/a:
Moja znajomość angielskiego pomimo tylu lat nauki jest taka sobie
Wspolczuje.
1. Get your free tracker.
2. Wypelnij pola
3. Log in
4. Get your Tracker Code
5. Click here if you use NO FRAMES on your site.
6. Kopiujesz i wklejasz gdzies na swojego bloga
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Panna Joanna [Usunięty]
Wysłany:
2006-07-11, 21:02
Nie moge sie na tych angielskich zalogować. Może źle cos robie?
[ Dodano: 11-07-2006, 22:14 ]
wkleiłam ta statystykę na bloga cos wyszło nie tak wycuiełam ją i cos takiego wyszło: www.panna-joanna.mylog.pl co się stało? co mam teraz zrobić? Pomocy!
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-07-11, 21:16
Trzeba patrzec jak sie wkleja, gdzie i co wykasowac. Pozostaje ci jedynie ponownie wkleic szablon, to chyba nawet logiczne, prawda?
Możesz się złościc tylko i wyłącznie na siebie
Kod strony głównej --> szukasz np. zmiennej {archiwum} --> dopisujesz <br> i wklejasz kod do statystyk. Cała filozofia.
Na stronie z polskimi statystykami którą podał Hytysz chyba potrafisz założyć konto?
- na stronie jest odnośnik do standard.stat.pl, które są darmowe a reklamy na nich nie występują tak często jak na stat4u. ostatnio na standard.stat zmieniono wygląd statystyk. mozna sobie podglądać skąd ktoś wszedł do nas i jeżeli była to wyszukiwarka to co wpisał - wersja darmowa nie ma ograniczeń co do limitu zliczania wejść, jest po polsku, pozwala na monitorowanie strony głownej i jakieś podstrony np. księgi gości
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).