Wysłany:
2012-11-11, 09:02dodatek do power pointa-śnieg
Witam,
Mam do zrobienia prezentację w PP i znalazłam fajny materiał ze zdjęciami, o którym chciałabym powiedzieć,.. na stronce na której to znalazłam jest taki skrypt z padającym śniegiem
Wiecie może czy można wstawić cos takiego do PP?? Jest taki doadatek?? Bardzo proszę o moc.Zależy mi na tej prezentacji
Z wykorzystaniem skryptów z internetu w PowerPoincie może nie być tak prosto.
PowerPoint ma możliwość uruchamiania skryptów (tzw. makr) w języku VBScript, skrypt na stronie jest napisany prawdopodobnie w JavaScript.
Spróbowałbym uruchomić skrypt jako makro w PowerPoincie (gdzieś w opcjach programu powinna być opcja edycji makr i formularz na wklejenie kodu). Ale nie jestem pewien, czy to tak zadziała.
Wydaje mi się, że prościej byłoby zrobić to samemu:
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).