Sztux, jak to usunąć napis z logo? Czyli ukradłeś komuś logo i chcesz dać własny napis? Tak nie można robić.
Niektorzy sa po prostu wrazliwi
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Sztux [Usunięty]
Wysłany:
2008-03-27, 17:42
witam ponownie.
robie stronke do ligi w cs 1.6 ale korzystam z szablonu ale te mendy nie sa z polski a nie znam dobrze angielskiego wiem nie poprosze ich tylko was
kolednik mam kolejne da loga z napisami :D
Zebys przeczytal przynajmniej jakas mala czasteczke tego co ja , przeczytalem nawet najstarsze tematy , o ktorych nikt juz nie pamieta , nawet ci najstarsi tu bywalcy.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-04-25, 23:18
m@tarci, przestań już być wrednym dla innych .
Sztux, Z tego co ja tam widzę to tam jest napisane "Demo", czyli jeśli chcesz pełną wersję to nie możesz sobie usuwać loga tylko po prostu kupić oryginał. Tak mi się przynajmniej wydaje.
Pomógł: 11 razy Dołączył/a: 31 Mar 2007 Posty: 93 Miasto: UK
Wysłany:
2008-05-09, 16:37
po pierwsze potrzebna jest znajomosc narzedzi (jak dzialaja) i wyobraznia
do takiego retuszu potrzebne sa:
- patch tool
- clone stamp tool
- healing brush tool
Sztux [Usunięty]
Wysłany:
2008-06-26, 13:19
Zzielona napisał/a:
Sztux, Z tego co ja tam widzę to tam jest napisane Demo, czyli jeśli chcesz pełną wersję to nie możesz sobie usuwać loga tylko po prostu kupić oryginał. Tak mi się przynajmniej wydaje.
Ten napis demo to napis z strony producenta ktory stworzyl cms pod ligi w grach internetowych wiec sie chcialem go pozbyc i dac wlasny napis
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).