Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-11-17, 22:35
Może gdyby ten .jpg był większy więcej osób domyśliłoby się, że jest to zdjęcie, bo na przykład to okienko po prawej stronie, z warstwami nie wygląda na zdjęcie . Zresztą dużo tu robi światło, które właśnie sprawia, że ta fotka wygląda jak grafika. W każdym razie wielkie brawa dla wykonawców i przede wszystkim pomysłodawców!
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 37 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-11-17, 22:37
dobra. jest jedna definicja spostrzegawczości i nie można jej rozkładać na części pierwsze
wspomnę jedynie, że oczywiście, że widać, że to zdjęcie z góry. niekoniecznie widać zdjęcie czego
mój kolega pyta, jaki z tego morał. no właśnie, jaki morał wynika z takiej reklamy?
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
zależy czego to jest reklama, jakiej firmy lub projektu.
bo mi się zdaje, że przy ich pracy można nawet fotoszopa (czyli jedną z najbardziej rozpoznawalnych programów w mediach i KOMPUTERKACH) urealnić, więc pewnie zrealizować inne rzeczy także by potrafili i dunno
Wysłany:
2008-11-17, 22:46
Mogliby zareklamować Painta na przykład . W ogóle w Photoshopie mogłoby być coś takiego jak skórki i to byłaby jedna z takich. Fajnie wtedy wyglądałby ten PS. Choć pewnie to nie byłoby za bardzo praktyczne bo program sam w sobie jest bardzo obszerny, ale pewnie jakoś sprytnie dałoby się to osiągnąć...
Wysłany:
2008-11-17, 22:50
Amira, niekoniecznie masakra. Kto powiedział, że Photoshop ze skórkami będzie badziewiem? Przecież są skórki na Winampa i czy ktoś kiedyś powiedział, że ten program nie jest profesjonalny? Ale nie kontynuujmy rozmowy na temat Winampa bo to nie to miejsce, nie ten czas... W każdym razie chodzi głównie o pomysły na temat praktycznego wykorzystania tego co tam sobie ludzie stworzyli z tych kartoników i innych farbek...
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 37 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-11-17, 23:20
Zzielona, to miała bym reklama jedynie.
nie sądzę, aby to miało jakieś zastosowanie... praca z kolorowym photoshopem mogłaby być wnerwiająca... a tworzenie skórek do tego programu tym bardziej
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-11-18, 15:20
Zzielona Photoshop nie będzie miał skórek, bo to nie jest program dla ludzi o przeciętnej pojemności portfeli. Przecież wiesz ile on kosztuje, to nie winamp. Dla kogo maja robić te skórki? Dla złodziei oprogramowania?
Wysłany:
2008-11-18, 17:19
Krzysiek napisał/a:
Dla kogo maja robić te skórki? Dla złodziei oprogramowania?
O kurde, zjedźcie mnie za mój pomysł, Wy to jesteście dziwni, no . Tak sobie pomyślałam, że fajnie by było i że to mógłoby być interesujące bo całkiem ciekawe byłoby korzystanie z Photoshopa w takim wydaniu a Wy już tutaj wyrażacie swoje oburzenie na ten temat. Nie można sobie pogdybać?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).