Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-08-06, 21:59
NFS, masz stałę IP?
Mnie tez wywalilo na kilka dni
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
serwerownia prowadzi walke z atakami ddos i sa jakieś filtry pozakładane, tłumaczą się , że ten problem mają tylko ci co wykonujązbyt wiele połączeń w krótkim czasie i narazie im wierze, bo nie wyobrażam sobie żeby co 3 osoba była w roku szkolnym blokowana na forum przez serwer.
jak narazie stałych bywalców no i tych, którym się przytrafiło zobaczyć stonę białą a nie treść forum zapraszam do zgalszania się na moje gg/mail i podawanie swoich adresów IP celem wpisania na białą liste - prosze podawać swój nick obok IP
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-08-07, 10:04
Htsz napisał/a:
celem wpisania na białą liste
cos to nie dziala...
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
jakis miesiac temu byly klopoty z propagacja DNS'ow domen na naszych serwach w sieci UPC
UPC zwalala na ISP a ISP na UPC
nie wiem czyja wina byla ale jest juz ok
a ostatni reset byl 5 dni i 12h temu
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).