Ja osobiscie garne sie do bycia modem ale jednak nie az tak bo to troche dziwni ludzie(bez obrazy)musta byc powzni i musza byc przykladowymi obywatelami forum a ja sie do tego nie nadaje bo czasem mnie ponosi i troche/czasem jestem wulgarny.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Najczesciej na forum ktore juz dluzej funkcjonuje to najczesciej dostaja to posade foromowe trolle czyli tacy ludzie ktorzy sa od poczatkow tego forum i sa aktywni i sie dobrze znaja z wladzami forum , no ale sa tez trolle wredne spamujace , wulgarne itp. itd.
Wiem jedno ja nie mam szans na zostanie nim(modem) bo jestem chyba tu ''troche'' za krotko i nikt nie ma do mnie zaufania bo nikt mnie tu mnie zna no i czasem zapominam o cenzurze
Zreszta nie ma sie co podniecac bo to nic az tak wyjtkowego bycie modem , choc fakt , mozna ''troche'' wiecej niz inni.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).