Nawet bardzo dużo Na próbnej były Węgry, teraz Francja
Tylko była trochę dziwna, bo chyba zazwyczaj jest tak jakby więcej pytań z różnych okresów czasu, a tutaj dużo było "blisko" siebie, nie było praktycznie nic o bitwach, zero II Wojny, po za wypracowaniem to pytania kończyły się ok roku 1900- szkoda Wydawała mi się specyficzna jednak poszło mi ok - myślę, że około 70% będzie, jednak troche też zależy od sprawdzającego, czy jednak na ogolnikową odpowiedź przymknie oko i zaliczy punkt.
Przeglądałam podstawe, wydawała się prosta... Szkoda, że nie jest tak jak z polskim, że pisząc rozszerzenie pisze się też podstawe, bo chętnie bym ją napisała, ale nie kosztem rozszerzenia
. Szkoda, że nie jest tak jak z polskim, że pisząc rozszerzenie pisze się też podstawe, bo chętnie bym ją napisała,
no to jest przykre, byłoby milej gdyby można było zdawać i rozszerzenie i podstawę z tych dodatkowych, ale wtedy ile musiałoby być terminów, żeby nic nikomu nie kolidowało? cóż, to by niestety było raczej niewykonalne.
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Można by to zrobić tak jak polski, o 9 podstawa, kto tylko to pisze to do domu, reszta czeka i ok 14 znowu wchodzi do sali Męczące trochę ale jak ktoś ma wiedze to nie będzie to dla niego straszne
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).