ale bzdura. wg tego artykuły wychodzi, że jestem byk, a ja jestem bliźnięta. mam typowe dla bliźniąt rozdwojenie jaźni i bardzo lubię poznawać nowych ludzi. na pewno nie jestem bykiem.
chociaż moment. ja jestem wcześnakiem. i gdybym się urodziła normalnie jak trzeba a nie za wcześnie, to byłabym bliźnięta wg tego artykułu.
Wysłany:
2011-01-16, 16:54nowy znak zodiaku - Wężownik
klip na Youtube, który przygotował Jon Paula
dopiero uświadomił mnie, że mamy 13 znak zodiaku po polsku nazywa się Wężownik i jest pierwszym znakiem, w którym występuje Człowiek (z wężem/wężami). Z tego powodu kilka zodiaków się przesunęło. Jon wspomniał też, że nowe znaki liczą się chyba tylko dla osób urodzonych po 2009 roku (o ile dobrze zrozumiałem).
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).