Dzisiaj (13 października) dzień Edukacji Narodowej.
wszystkim uczącym innych zdrówko
a do tematu pytanie:
• jak wygląda u was taki dzień ? rozdajecie kwiatki i ładnie się uśmiechacie ?
może Frozi opowie jak to wygląda ze strony nauczyciela :>
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 14-10-2009, 04:33 ]
z niewiadomych przyczyn w 2006 roku podałem złą datę, dzień nauczyciela mamy 14 października a nie 13
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
Wysłany:
2006-10-13, 18:47
Frozi raczej nie powie bo nie wie chyba jeszcze;p ^^ U nas dajemy po kwiatku wychowawczynom:D zkrocili nam dzis lekcje z okazji tego dnia, byl apel posiwecony nauczycielem i tyle ;p
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-10-13, 19:08
No wlasnie przez to, ze byly dzisiaj skrocone lekcje to nie prowadzilam nic, nie bylam nawet w szkole, wiec nie poczulam na sobie dnia nauczyciela
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Wysłany:
2007-10-14, 12:2714 października 2007 - Dzień Edukacji Narodowej
Nie wiem dlaczego zeszłym razem napisałem, ze 13 jest dzień edukacji narodowej no ale kij
mamy 14 października 2007 i dzisiaj jest Dzień Edukacji Narodowej
w telewizji Tede oglądałem właśnie archiwum wiadomości od 1997 roku, pokazywali moją podstawówkę, śmiałem się jak pytali moich znajomych ze szkolnych lat o to czego można życzyć nauczycielom, później w przypomnieniu z późniejszych lat pokazywali także zespół szkół nr1
czego można życzyć nauczycielom w tym roku ?? może żeby zarabiali więcej jak policja ? bo ponoć jak policjant zarabia więcej od nauczyciela wtedy jest państwo policyjne ^^
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2007-10-14, 12:40
Ja bym sobie zyczyla lepszych uczniow ;]
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zzielona, słusznie. W naszej klasie od początku roku wpisano tylko 12 (nie)pozytywnych uwag!
U nas było jak w przeciętnej szkole, w ten dzień. Przed lekcją każdy rozdawał kwiatki, chociaż na matmie się jedni wydurnili. Wręczając bukiet panu Pondlowi (czyt. kundel) powiedzieli, cytuję: "masz pan te kwiatki, bo nam klasa kazała je dać". Żaaaal...
jak w tym roku wyglądają u was obchody tego dnia ? chętnie poznam opinię Łukasza jako nauczyciela w szkole a studenci przygotowali coś dla swoich profesorów czy raczej po skończeniu LO (itp.) już się takimi rzeczami nie zajmują ?
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-10-14, 12:03
Lukem dostałeś różę My piękne kwiaty już rozdaliśmy. Nasza akademia była wyjątkowo denna.
Ten piękny wolny dzień spędzę w domu. Bo za oknem nie maluje się piękna pogoda.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).