Taa, tylko,że nam typa od WOSU tłumaczyła, że są dwa warianty:
1. Zostanie tak jak jest
2. To to, że nie będzie prac domowych, ale skrócą wakacje właśnie do 15 sierpnia ( wzamian dadzą 2 długie weekendy w ciągu roku ) , ale jak to ktoś już wspomniał wcześniej - to dopiero pomysł i do wprowadzenia go w życie jeszcze bardzo długa droga ( jeśli wogóle zostanie wprowadzony)
Pozdro !
______________________________________________________ SlIpKnOt FaN
- sorry, ale w niektórych gimnazjach w ogóle nie zadają, bo jak to twierdzą wychowawcy i nauczyciele - nie chcą, aby ich uczniowie ściągali wszystko z internetu o_O
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
godson90
Wysłany:
2008-04-26, 07:19
m@tarci napisał/a:
Cashee , pieprz*sz , nie ma prac domowych?
Nie ma... u mnie w gimnie takie pojęcie jak "praca domowa" nie istniało.
Teraz w średniej szkole mam troszeczkę gorzej bo często dostaje do domu jakieś referaty itd.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-04-26, 08:44
Prawda jest taka, że społeczeństwo polskie im młodsze tym głupsze... Właśnie przez to bezstresowe wychowanie! Jak można dzieciom nie zadawać prac domowych? Przecież pamięć ma to do siebie, że trzeba ją utrwalać, właśnie m. in. przez odrabianie lekcji.
Ja w polsce w podstwowce , to omal nie padlem od tych prac domowaych , teraz mam jeszcze gorzej , bo jeszcze wiecej , a jak bym wrocil , to bym mial wolne
Co raz bardziej biore pod uwage decyzje powrotu.
Prawda jest taka, że społeczeństwo polskie im młodsze tym głupsze... Właśnie przez to bezstresowe wychowanie! Jak można dzieciom nie zadawać prac domowych? Przecież pamięć ma to do siebie, że trzeba ją utrwalać, właśnie m. in. przez odrabianie lekcji.
- wiesz, w moim przypadku nauczyciele będą pytać z każdej lekcji. Na ocenę oczywiście, a dużo tego.
Zzielona , teraz to i ja jestem taki cwany , ale jak zada ok. 10(1) letniemu dzieciakowi baba kilka kartek 2+2 i z innych przedmiotow tez w hugo tego , to od samego patrzenia sie , robi sie slabo.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).