Ja tez, tyle ze zwykle skoda przerwy i robie to na lekcji, bo po peirwsze prawie nigdy nauczyciele mnie nie sprawdzaja i po drugie, za nim zacznie sie lekcja, troche to trwa, ja sobie siadam i nie zwaracajac uwage na reszte swiata, odrabian to co mialem zadane.
Choc nie zawsze odrabiam, zwyle po prostu nie zwracam na to uwagi, bo nie ma po co, tak czy inaczej jestem jednym z najlepszych uczniow w klasie, wiec wisi mi to.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-06-06, 19:18
m@tarci napisał/a:
tak czy inaczej jestem jednym z najlepszych uczniow w klasie, wiec wisi mi to
cóż za wyznanie
a wracając do tematu wakacji to jest mi tak naprawdę obojętne bo za nim to wprowadza to moje 4 litery dawno opuszcza szkolne mury, ale nie widzę by uczniowie siedzieli w gorących klasach i bawili się funkcja kwadratową
To nie wejdzie w życie bo nawet nauczyciele nie wyrażają zgody.
Po egzaminach/testach/sprawdzianach, mozna sie wyluzowac, tyle ze mi zostalo jeszcze zaliczenie z angielskiego, ale tego sie akurat nie obawiam, bede mogl po tym zaczac chodzic do szkoly w calkiem inna strone, niz znajduje sie ta szkola.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Imię: Magda
Wysłany:
2008-06-08, 08:13
Coś mis ię obiło o uszy z tymi wakacjami...
Ale ciesze sie ze gimnazjum i liceum mam juz za sobą.... teraz to się czuje wolna
______________________________________________________ Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby,
brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie.
— George Bernard Shaw
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).