"Jeżeli jestem małpą, to jestem gorylem, dzień dobry państwu i rzucam się na szyje" (fisz) ja też jestem gorylem ;X
mnie w szkole nie przezywali, mówili do mnie hose, albo hose Arkadio, a tak to nie przypominam sobie. A słowo "gej" czy "pedał" padało wiele razy w stronę różnych osób ale to raczej nie na serio..
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Na mnie mówili (i niektórzy dalej mówią) Valdes Nazwisko hiszpańskiego piłkarza. a tego powodu że kiedyś miałam jego plakat w plecaku
Ale pozostańmy na 'czaRnej...
______________________________________________________ [you] idziemy na piwo? Nie Wszystko Co Pozytywne, Jest Legalne..
Oj dzieci, dzieci . Biedny w sumie ten goryl. Mógłby Wam wpieprzyć za to, a nie faka wystawiać . Haha!
hehe, jak nam by przypieprzył, to by się zaczął wyróżniać bardziej niż zwykle, a nasza szkoła to zbieranina dzieci ze wszystkich osiedli, więc musisz się dostosować. No i dziewczyn się nie bije (;
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-07-25, 23:13
Cashee napisał/a:
No i dziewczyn się nie bije (;
Chociaż jedna życiowa mądrość w jakiejś polskiej szkole . Ale nikt nie powiedział, że dziewczyna dziewczyny zbić nie może. Mi się kiedyś oberwało bo jednej powiedziałam, że jest dziwką... W sumie śmiesznie, bo ludzie zawsze najbardziej się o prawdę wkurzają!
No co ty xD Tak, najbardziej się o prawdę wkurzają, też zdarzyło mi się pobić, no ale wyrosłam z tego i zostaje przy tym, że jak ktoś sie wkurzy to rozwala mi zeszyt do angielskiego a ja mu niszczę zasoby w piórniku, taka alternatywa
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).