Wysłany:
2006-09-04, 14:16rozpoczęcie roku 2006/07
No dzieciaczki, nadszedł okres dla jednych cudowny dla innych bardzo pracowity lub niemiły.
opowiedzcie o swoich rozpoczęciach roku i pierwszych wrażenia w nowej (wyższej) klasie i czy cieszycie się czy też nie, że znowu trzeba iść do szkoły ?
klasa odpowiada ? nauczyciele sie zmienili ?
jak spotkania ze znajomymi po wakacjach, łezka w oku ?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ja mam bardzo fajną szkołę i nauczycieli klasa też może byc , ale zwlaszcza przedmioty mi sie podobają
madziana [Usunięty]
Wysłany:
2006-09-05, 15:06
Sylwia, co w końcu studiujesz?
Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
Wysłany:
2006-09-05, 15:13
hmm u mnnie fajnie:D naucyzcielki sie zmienily - sa lepsze, tylko facet od w-f beznadziejny po za tym moj anowa wychwawfczynia jest najfajniejsza naucyzcielka w szkole
chyba raczej klasa maturalna - sądząc po wieku i opisie
ja mam jeszcze miesiąc wakacji, 29września będzie jakieś takie pierwsze spotkanie z rozdaniem legitek to się rozglądne co za ludzie (oby były kobietki, poprzednio była tylko jedna:/), bo zaczynam na nowo, stary wydział ppt na pwr to nie moja bajka ^^
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
madziana [Usunięty]
Wysłany:
2006-09-05, 17:32
Arek, znam Sylwie z forum eBloga i wiem, że jest tegoroczną maturzystą, może jej nie stuknęła jeszcze 19-tka, ale studia pewnie jakies juz zaczęła. No, chyba, że juz musiałam coś konkretnie pomerdac
madziana [Usunięty]
Wysłany:
2006-09-05, 18:26
Oj za słowo mnie łapiesz, więc poprawiam się: Pewnie jakieś w tym roku zacznie, bo wspominała o tym w temacie o przedmiotach
Sylwia [Usunięty]
Wysłany:
2006-09-07, 16:34
Htsz napisał/a:
a co za studia sie zaczyna we wrześniu ?
To nie studia tylko szkoła policealna dzienna .
Technik organizacji reklamy no a 19 mam dopiero 26 wiec jeszcze mam 18 ;]
ja chyba jednak nie będę na rozpoczęciu roku, pracuje we wrześniu i nie będzie kiedy odrobić tego dnia, a to ostatni dzień pracy no cóż pojade tam do nich po pracy żeby odebrać legitke itp..
madziana [Usunięty]
Wysłany:
2006-09-07, 16:46
Ja jeszcze nie wiem co i jak ze studiami Ale pewnie normalnie 2 października się zacznie
Sylwia [Usunięty]
Wysłany:
2006-09-07, 16:47
ja jade za 10 dni nad morze ze szkoly na plener z klasą superowo
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).