Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
dobra jest z brokułami, hawajska i z 4 różnymi serami. Niecierpię szparagowej, fuj!
Natka [Usunięty]
Wysłany:
2007-01-28, 11:48
ja tam wole margeritte tam to jest dopiero pizza ja najbardziej lubie:
ser, szynka,salami,pieczarki,ketchup pikantny
dodi [Usunięty]
Wysłany:
2007-01-28, 21:08
Htsz napisał/a:
Barbecue z telepizzy
bekon, kawałki kurczaka, cebula, dodatkowy ser, (sos Barbacue zamiast pomidorowego)
Obrazek
Ja też ją uwielbiam
Blogers [Usunięty]
Wysłany:
2007-02-09, 23:22
Każdy ma swój ulubiony rodzaj pizzy ::):) hm mm.. ja tam lubię tradycyjnie na cienkim cieście ser, salami, pieczarki i jakieś tam inne dodatki + sos pomidorowy:D:D:D
Alexei [Usunięty]
Wysłany:
2007-02-11, 22:31
Mafia z Trzech Koron. Dużo, dużo, duuuużo ostrego. I sos czosnkowy. Mniam.
Hytyszowa [Usunięty]
Wysłany:
2007-09-19, 08:01
zdecydowanie zielone i czarne oliwki mozarella plus szynka :)CUDO:))))))))))
ostatnio jadłam coś takiego jak pizza Andzia z pizzeriii Marzenie w Krakowie, z tą pizzą jest to ciekawe, że zawiera zapiekany majonez. efekt po prostu niesamowity.
Hytyszowa [Usunięty]
Wysłany:
2007-09-19, 22:14
MNIAM! wogole pizze w polaczeniu z bialym sosem *np.serowym czy holenderskim to NIEBO
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).