Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-09-29, 22:44
nevada menthol napisał/a:
smażone oponki z kalmarów są super!
A ja słyszałam zupełnie skrajną opinię I jeszcze apropo owoców morza to mogę dodać, że uwielbiam ośmiornicę To znaczy taką, którą mi podali kiedyś w Grecji
No a wracając do pizzy to muszę przyznać, że lubię nawet tą ze szpinakiem... Choć ogólnie szpinaku nie lubię.
ja tak w zasadzie lubię niemal wszystkie "gatunki" pizzy ale moja ulubiona to hawajska i margerrita (tak to się pisze?). te z owocami morza również są bardzo dobre.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-03-26, 23:27
nevada menthol napisał/a:
a pizza z jajkiem i majonezem jest świetna...
Ale z samym jajkiem i majonezem czy z dodatkiem jajka i majonezu?
A swoją drogą to jakiś czas temu jadłam pizzę z serkiem, jakąśtam szyneczką (albo boczkiem, już dokładnie nie pamiętam ) i właśnie z jajkiem... Nazywała się Inglese. Była całkiem smaczna, ale szczerze mówiąc trochę mdła.
etma najlepiej , jest jak sobie samemu mozesz wybrac co chcesz , czyli... boczek , pieczarki , cebula , czosnek , ser , chili , kukurydza i sos pomidorowy.
Zamówilem duza , a wszyscy zaczeli marudzic , ze za duzo tego wszystkiego , ja zjdlem i jakos smakowala , tyle ze kasy poszlo w cholere , to jest chyba moja ulubiona , ze wszystkim.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).