Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
warto odnowić ten temat, w końcu ME się już rozpoczęły, oczywiście cała Polska wie, że pierwszy mecz rozegrany z Niemcami przegraliśmy 2:0 a gole strzelił nam Podolski
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Polska wyjdzie z grupy i nazbiera wpier.
A wygra albo Holandia albo Hiszpania przynajmniej ich uwazam za faworytow.
A Italia sie osmieszyla, teraz turasy dostaja w dupe, mam nadzieje ze przegraja.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Śmieszy mnie trochę ten temat Podolskiego. Na wykopie przeczytałem nawet wypowiedź, ze powinien czekać dopóki go powołają - jednak sportowcy chyba nie mają czasu aby czekać, bo się prędzej zmarnują niż coś osiągną w ten sposób, skoro reprezentacja Niemiec go wzięła no to bramki strzelać musi, od tego tam jest cóż poradzić, że akurat Niemców mieliśmy w grupie - takie 'szczęście' na jakiejś statystyce pokazywali nawet, ze chyba nie wygraliśmy z Niemcami jeszcze ani jednego meczu - w sumie ciężko się było spodziewać, że będzie inaczej, raczej tylko serce kibica się ku temu skłaniało.
taki zarcik krąży po ludziach :
Cytat
co czeka Polską reprezentację po trzecim meczu w grupie ?
- wkurzeni kibice na lotnisku.
Lukem napisał/a:
to kibicuję Holandii.
oglądałem ten mecz z Włochami fragmentami i bardzo się cieszyłem z wyniku
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).