Dajcie spokój ludzie.
To czasem dziwne,kiedy patrzymy na kogoś kto stoi przed nami i nie wiemy,czy to facet czy baba.
Chłop to powinien być chłop,a nie jakieś rurki . Co za moda nastała...
Chłop ma wyglądać jak chłop a nie jak ......... (to w temacie rurek)
cytując F.K.
Moda niszczy indywidualizm a społeczeństwo staje się papką wykreowaną przez TV, wyglądającą jak pajace gibiące się na teledyskach nakręconych do czegoś czego nie można nazwać piosenką.
______________________________________________________ mój sprzeciw dla szkodliwej chemii w żywności
Ja tutaj się wtrącę. To nie jest moda tylko urozmaicenie w męskim stroju. Faktycznie tych spodni nie powinny nosić osoby z umięśnionymi nogami, albo grubymi bo to wygląda jak skrzydełko kurczaka. Jeśli już któryś facet chce sobie je kupić to niech będą wygodne i mu odpowiadały, a nie dlatego jak większość "bo taka jest moda". Osobiście ja noszę i czuje się lepiej niż w zwykłych spodniach i nikt nie powinien tego potępiać. Po prostu nie lubię spodni "dzwonów", a teraz mi się wszystkie takie wydają i to jest minus.
Imię: Anka
Wiek: 34 Dołączyła: 29 Maj 2013 Posty: 22 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2013-06-01, 00:13
Panowie muszę się wtrącić. Z punktu widzenia kobiety.
Jeśli macie długie i szczupłe nogi to rurki są jak najbardziej wskazane
Mój TŻ nosi rurki, dlatego, że ma do nich fantastyczną budowę. I niewiele ma wspólnego z tymi gibalcami z teledysków wierzcie mi
Myślę, że nie fason spodni stanowi o męskości, naprawdę.
Jak ktoś chce niech nosi, ja przez przypadek takowe kupiłem i ich nie noszę bo wyciągnięcie telefonu z kieszeni to katorga a jak siedzę to mi krew do nóg nie dopływa
Znam dosłownie jedną osobę, która w rurkach wygląda jak człowiek. Tyle, że on ma cały styl do bólu elegancki i budowę Suchoklatesa.
Więc poza ową osobą, całą resztę określę jednym, pogardliwym określeniem.
Pedał.
______________________________________________________ http://kucfilolog.blogspot.com
Pełen deathstyle. Inaczej mówiąc: Taki lifestyle, ale bez obcisłych spodni, koszulek z kryzą, kremów pod oczy i całej reszty ucinaczy penisa.
Tak, na blogu jest x postów. Sukcesywnie go zapełniam. Tak, blog jest szpetny. Muszę znaleźć kobietę, która potrafi się zajmować designem.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).