Kobiety w Polsce żyją w kompletnej nieświadomości jak wielką krzywdę sobie robią. Niestety braffiting to u nas wciąż czarna magia... yh... zmieniajmy świat
Kobiety w Polsce żyją w kompletnej nieświadomości jak wielką krzywdę sobie robią. Niestety braffiting to u nas wciąż czarna magia... yh... zmieniajmy świat
ja już zmieniam, ostatnio dobierałam matce biustonosz, bo też żyła w wielkiej nieświadomości i mimo że jest w miarę szczupła to kupowała staniki z obwodem 80, a potem zapięcie stanika prawie że pod szyją... nie mogę na to patrzeć nigdy :'(
ja już zmieniam, ostatnio dobierałam matce biustonosz, bo też żyła w wielkiej nieświadomości i mimo że jest w miarę szczupła to kupowała staniki z obwodem 80, a potem zapięcie stanika prawie że pod szyją... nie mogę na to patrzeć nigdy :'(
Dobry stanik to podstawa. Kiedyś nosiłam takie lajbiki z targu za 15 złotych zazwyczaj był to rozmiar 75B, bo o 70 można było pomarzyć. Latały jak hula-hoop, ale od paru lat wolę odłożyć trochę hajsiwa i wydać te 100-200zł na jeden, a porządny stanik. Zazwyczaj kupowałam w esotiq ale ostatnio poszłam do sklepu z bielizną (w Tychach) i babka mnie pomierzyła, pooglądała jak stanik na mnie leży, pokazała jak wszystko zebrać do kupy, żeby nic nie uciekało. Nom i jestem zadowolona z zakupu. Jakbym teraz miała ubrać taki hula-hoop to wolę nakładki na sutki nakleić niż nosić takie coś.
angielskapolka WordPress.Klub
Wysłany:
2015-06-16, 16:22
W Anglii łatwiej dopasować stanik, zwłaszcza, gdy ma się większy rozmiar. Ja mam spore DD. W Polsce bym takiego stanowią raczej bym nie znalazła :p
Ja mieszkając w małym mieście mam to szczęście że posiadamy u siebie wspaniałą Panią która od lat posiada sklep z bieliznom i od lat kobiety przychodzą do niej się obmierzyć i zawsze dobierze idealny rozmiar biustonosza
Ostatnio byłam na spotkaniu blogerek i przyszła do nas brafitterka, obmierzyła nas i okazało się, że każda ma za mały stanik :p
goodforyoudp Blogger.Klub Pomogła: 1 raz Dołączyła: 31 Sie 2014 Posty: 123 Miasto: Gdańsk
Wysłany:
2015-08-26, 11:22
Strasznie bym chciała udać się do brafitterki, ale nie wiem gdzie w Trójmieście jest dobra. Podejrzewam, że też mam źle dobrany stanik, jednak wolałabym się dowiedzieć tego od specjalistki. Możecie kogoś polecić?
______________________________________________________ Beauty and Lifestyle Blog - dpblog.pl
TourAndClimb WordPress.Klub
Imię: Aga i Tomek
Dołączył/a: 09 Maj 2015 Posty: 71 Miasto: Gdańsk
Wysłany:
2015-08-30, 13:26
goodforyoudp napisał/a:
Strasznie bym chciała udać się do brafitterki, ale nie wiem gdzie w Trójmieście jest dobra. Podejrzewam, że też mam źle dobrany stanik, jednak wolałabym się dowiedzieć tego od specjalistki. Możecie kogoś polecić?
Kiedyś dobra była w okolicach dworca we Wrzeszczu (na rogu Lendziona) możesz zobaczyć czy dalej tam jest
goodforyoudp Blogger.Klub Pomogła: 1 raz Dołączyła: 31 Sie 2014 Posty: 123 Miasto: Gdańsk
Wysłany:
2015-09-15, 18:41
TourAndClimb napisał/a:
goodforyoudp napisał/a:
Kiedyś dobra była w okolicach dworca we Wrzeszczu (na rogu Lendziona) możesz zobaczyć czy dalej tam jest
Dziękuję za info
______________________________________________________ Beauty and Lifestyle Blog - dpblog.pl
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).