słyszałam taką opinię, że "moda jest tak nieznośną formą brzydoty, że trzeba ją zmieniać co sezon"
a jednak łapię się na tym, że po jakimś czasie przekonuję się do modowych nowinek i sama zaczynam nosić na przykład znienawidzone getry - tylko, że adaptuję je tak, żeby mi pasowały - z ocieplaczami na nogi - takie rękawy na nogi. z kolei pewne rzeczy, które były nie były modne zawsze mi się podobały ale nie miałam odwagi ich nosić i teraz mogę ze spokojem w tym chodzić - na przykład bluzka w czaszki - nie żadna emo radykalna, po prostu bluzka z wzorkiem czaszek.
dzisiaj u mnie w pracy jeden student miał właśnie takie spodnie muszę powiedzieć...
no i jeszcze okulary - iks lat pod rząd modne były małe dyskretne oprawki, a wielkie oprawy były synonimem koszmarnego kiczu, teraz właśnie duże okulary są modne, im bardziej podobne do kiczu z lat 60, tym lepiej. Sama sprawiłam sobie ostatnio parę takich okularów - ale starałam się mimo wszystko w miarę neutralne sobie kupić...
i mnie też wnerwia moda na sukienki ciążowe dla wszystkich, o wiele bardziej podoba mi się bluzka gorsetowa...
no własnie, a poza tym nie zawsze moda jest dla każdego, jak widzę dziewczynę w getrach, która ma grube nogi, to naprawdę źle się patrzy na to.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-04-09, 23:50
A mi się kolorowe rajstopki bardzo podobają i chyba sobie nawet kupię fioletowe, o! Albo lepiej... Różowe!!! Nie... Żartowałam . Ale fioletowe to raczej tak.
I niestety muszę się z Wami zgodzić, że te szafiarskie blogi to promują ten sam styl. Każda niby oryginalna a jednak taka sama. A co najlepsze? W komentarzach czytam jakie to cośtam jest niby zaje***te, piękne, cudne i oczywiście oryginalne . Hehe. Ale cóż... W sieci pełno lizusek . W każdym razie może powrzucajmy tutaj linki do szafiarskich blogów, co?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).