ostatnio szukam zapachu dla siebie, takiego przyjemnego, świeżego, zimnego (takie wrażenie lodowego zapachu jak ktoś przychodzi z dworu). jak na razie spodobały mi się dwa zapachy.
pierwszy to Masaki Matsushima Aqua Mat, bardzo przyjemny mi się wydał. Drugi to L'Eau Par Kenzo pour Homme, ale nie pamiętam, który Ice lub Indigo.
Nie wybrałem jeszcze, ale jeden z nich (nie oznaczyłem sobie nazwami) pachnie lekko jeszcze do dzisiaj na kartoniku, który wziąłem ze sklepu jakieś 2(?) tygodnie temu.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-09-07, 09:06
Htsz napisał/a:
ostatnio szukam zapachu dla siebie, takiego przyjemnego, świeżego, zimnego (takie wrażenie lodowego zapachu jak ktoś przychodzi z dworu). jak na razie spodobały mi się dwa zapachy.
A mi to się podoba ten Twój zapach, który mamusia Ci kupiła w Avonie na urodziny w zeszłym roku jakoś . Fajne to było . Proponuję zostać przy tym . Chyba, że Ci się znudziły.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-09-14, 18:07
Ja sobie kupiłem ostatnio wodę toaletową "Lacoste Essential" i podoba mi się ten zapach (taki świeży). Niestety parę dni temu kosmetyczka (z tą wodą) mi spadła z szafki i rurka, która ciągnie wodę z flakonika oderwała się.
Cena za 125ml: ok. 140zł.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).