mi tez sie jedna spodobala
na dodatek jak ja poznalem to byla zauroczona w swoim koledze...
...ale tu kwiatek tam wierszyk i za nie cale 2 tygodnie bedzie 3 rocznica jak jestesmy razem
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
Kutwa, cwiat sie nie kreci wokol materii
moze to byc sposob zachowania, mowienia czy spojzenie
pole do popisu jest ogromne
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
[you]
?
Fanatyk [Usunięty]
Wysłany:
2007-05-10, 19:26
Cytat
1. Idziesz i z mostu pakujesz: Co ja takiego zrobiłem? i starasz się wyciągnąć info, lub
2. Robisz delikatne rozpoznanie z wykorzystaniem zasobów osobowych typu kolega/koleżanka
Mówię Ci stary - zlokalizuj problem Będzie go łatwiej rozwiązać
Witam, chciałbym sie poradzic, po prostu mam taki problem.
Zabujałem się w pewnej dziewczynie, i ona o tym wie, ale nic sobie z tego nie robi.
Poprostu wiem, ze mnie nie lubi, czy da sie coś zrobic?
Chodzi tu szczegolnie o porady, co można zrobić.
Dodam jeszcze, ze kilku chlopakom, ona sie podoba.
To w sumie nie wypali, zaproszenie na zakupy.. Bo bedzie latala jak opetana, jak akzda dziewczyna miedzy regalami stosow ciuchow.. Musisz to jakos zaczac.. Najpierw przelotne spojrzenia, usmieszki.. Potem jak pojmie, ze masz co do niej zdziebko jakies zamiary, moze odpowie Ci tym samym..
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).