Wiek: 33 Dołączyła: 24 Mar 2013 Posty: 21 Miasto: Aberdeen
Wysłany:
2013-03-24, 20:06
O mamo przypomniały mi się młode lata. Nie jestem `stara` ale jak byłam w liceum dostawałam od jednego kolesia takie smsy. Dla mnie to było straszne Kasowałam je od razu. Ale jak dostanę teraz takiego smsa od mojego faceta z którym jestem 2 lata to jest dość fajne i miłe
Imię: Paweł
Dołączył/a: 28 Wrz 2015 Posty: 14 Miasto: Rzeszów
Wysłany:
2015-10-08, 22:25
Nie, nigdy nie ciągnęło mnie do pisania takich smsów i obecnie z partnerką też nie wypisujemy sobie i wogóle mi to nie przeszkadza
______________________________________________________ bez-aluzj.pl - coś o życiu
dogrosza.pl - coś o pieniądzu
iluzjazmyslow.pl - coś o wszystkim
poranny-trening.pl - coś o sporcie
technologia-jutra.pl - coś o technologii
Zależy, jak bardzo erotyczne ;>. Na pewno jest wtedy ciekawie, zależy co kto lubi. Myślę, że takie rozwiązanie może być fajne, np. dla par, które nie widzą się często i są typowym związkiem na odległość... no bo w sumie, czemu nie?
Nie mam nic przeciwko, o ile dostaję je (i wysyłam) od osoby, z którą właśnie próbuję ułożyć sobie życie. Myślę, że to nadaje pikanterii w związku, zwłaszcza jeśli codzienne spotykanie się nie jest możliwe. Każdy lubi być pożądany, zwłaszcza przez ukochaną osobę, dlatego erotyczne esemesy, w granicach zdrowego rozsądku są jak najbardziej ok
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).