już za kilka dni kolejne skomercjalizowane - przez media i ludzi na wysokich stołkach, którzy liczą na ogromne wpływy do swoich kas - święto.
Jak oceniacie ten dzień, planujecie coś dla swoich bliskich ?
ja niestety zakochany w tej chwili nie jestem, więc pozostaje mi jedynie obchodzenie innych form miłości, a jest ich sporo, chociażby do rodziców, czy też platoniczna
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Alexei [Usunięty]
Wysłany:
2007-02-11, 10:46
A ja na to święto planuję bardzo mało. Przede wszystkim pomajstrować troszkę przy teczce z rysunkami (jak co dzień prawie) i stworzyć stronkę dla pewnej osoby (to _nie_ jest chłopak). A i pewnie ucałować moją teraźniejszą miłość - suczkę. ^.^
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-02-14, 23:16
Ta definicja miłości na Wikipedii jest beznadziejna. Uważam, że każdy posiada swoją własną definicję tego uczucia i nie można jej zamknąć w jakichś ramach definicyjnych, bo to bez sensu. Każdy miłość postrzega inaczej i patrzy na nią z innej perspektywy... W każdym razie nieważne... Miało być o Walentynkach.
Uważam, że Walentynki lepiej obchodzić jako singiel aniżeli w samotnośc gdy osoba blisko jest daleko. I takie jest moje zdanie. Na temat komercji i innych takich się nie wypowiadam, bo tak naprawdę to człowiek ze wszystkiego trzepie kasę i tyle, a święto zakochanych to kolejna ku temu okazja.
A jakie mam plany? Byłam na piwie z koleżanką, jakąś godzinę temu wróciłam.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).