Problem składania zyczeń jest np. dla mnie coraz większy, a ludzie podczas tej czynności nagle nie mając sliny na języku pytają "i czego ci jeszcze życzyć ?"
więc może najpierw podam wierszyk, który wczesniej wkleiłem do shouta :
Cytat
:yay2: żeby nasze dzieci ładne mamy miały, żeby nasze portfele 100wki wypychały, żeby nam się żyło w zdrowiu i zgodzie przy całorocznej pięknej pogodzie
(sam napisalem )
i teraz zapytam czego jeszcze byście sobie zyczyli w nowym roku :> ? dla siebie, dla bliskich i tak ogólnie dla Polski oraz Świata
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 12
Wysłany:
2006-12-30, 19:42
Dla Polski innej władzy, dla świata... innej włądzy, dla siebie... nie, nie innej władzy Co dla siebie życzę to bycie wierną swoim postanowieniom i sukcesu na studiach. Ha
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
syzyff [Usunięty]
Wysłany:
2007-01-01, 15:55
Najlepsze życzenia noworoczne dla wszystkich Wyjątkowych
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 01-01-2007, 15:58 ]
przykro mi, ale musialem skasowac ten link polecajacy ze zlotych mysli nieładnie
DZASTI [Usunięty]
Wysłany:
2007-01-01, 23:34
Przede wszystkim ZDROWIA jak to jest to reszta też będzie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2007-01-04, 20:25
Życzę sobie jak najszybszego rozpisania wyborów w Polsce, tego aby Rosja nie zamknęla odplywow gazu, zeby nie doszlo do powtórki z kryzysu naftowego lat '70tych XXw., aby znaleziono alternatywne zrodla energi i bardziej szanowano surowce nieodnawialne, zeby koni polskich nie wyworzono na rzez, zeby warunki importu i eksportu zwierzat na calym świecie znacznie się poprawily, zeby zakazano wszelkiego rodzaju cyrkom przetrzymywanie i zmuszanie niedzwiedzi do wystepow na scenie, zeby dzieci przestaly glodowac, a sieroty znalazly dom w ktorym beda kochane, chcialabym zeby nauczyciele przestali sie wyrzywac na niczego winnych uczniach, zeby rodzice nie karcili dzieci za swoje niespelnione ambicje i (takie bardziej osobiste) - zeby moja rodzina, przyjaciele i Ci, ktorych szanuje i lubie byli zdrowi i szczesliwi.
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).