Każdy ma zwykle jakieś postanowienia noworoczne a jak to jest z ich spełnianiem to już różnie bywa robicie sobie listę rzeczy do zrobienia, zrezygnowania, nadrobienia itd.? jak u Was z tymi kwestiami? udaje się Wam spełnić takie postanowienia? co zaplanowaliście na ten rok? sprawdzimy się w przyszłym roku jak nam poszło
Ja postanowiłem wreszcie wystartować z paroma stronami, które na to czekają już za długo i systematycznie pisać o tym co mnie interesuje.
Oprócz tego mam zamiar znaleźć nową pracę, która mnie zadowoli lub jeżeli tak się nie stanie zacząć sobie radzić na swoim
Kolejna sprawa to większe zainteresowanie własnym zdrowiem, ruchem - sportem a także tym co jadam.
Na koniec mniej lenistwa a więcej dokształcania się w fotografii oraz grafice bo to obecnie moje najistotniejsze hobby.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
TheAhyy
Wysłany:
2010-01-04, 17:22
Ehmm, no ja... Będę się lepiej uczyć, no ale wiadomo jak to sie skończy
Ale! Postanawiam sobie, że będę mniej czasu spędzała przed kompem, a więcej ze znajomymi. No i że wezme się troche za moje lenistwo - sprzątanie
Mam nadzieje, że mi sie uda.
Imię: Sabina
Wiek: 33 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 517 Miasto: Z południa
Wysłany:
2010-01-04, 17:30
ja niczego sobie nie obiecuje ani nie postanawiam, bo jak się później okazuje i tak albo mam niesprzyjające warunki żeby to spełnić, albo po prostu jestem zbyt leniwa
______________________________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
Ja mam nietypowe postanowienia. A mianowicie, żyć tak, żeby się nie musieć niczym zanadto przejmować (koniec z obgryzaniem paznokci ze stresu przed każdą fizyką!)
I chciałabym zacząć zarabiać, zobaczymy co z tego wyjdzie
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Ewa ja myślałem, że starsza jesteś a tu szok ale żeby pracować już w wieku 15 lat? nie szkoda ci dzieciństwa ?
rocznikowo 16
nie myślę o pracy w mcdonalds, raczej chciałabym łączyć przyjemne z pożytecznym np robiąc szablony na zamówienie
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).