Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-08-23, 23:21
Owszem, miłość to bardzo wiele, aczkolwiek nie wszystko i to nie ona jest najważniejsza, bo czasami z cholernie błahego powodu może się po prostu skończyć... Ale wtedy powstaje pytanie - czy to była miłość? Zakładając, że tak to trochę boli.
opchaj [Usunięty]
Wysłany:
2009-10-03, 22:31
Logika mi mówi że jeśli jest Bóg to najważniejsze by mieć z nim dobre układy
Wiem że to oryginalne podejście ale ja lubię mieć poglądy trochę pod prąd
Wolność to kolejna wartość którą uważam za bardzo ważną. gdybym miał wybierać między bezpieczeństwem a wolnością wybrałbym Wolnośc.
Jeszcze warto zdobyć mądrość.
Wierzę że mając dobre stosunki z Bogiem, ciesząc sie wolnością i mając mądrość miałbym tez przyjaźń, miłość itp.
godson90
Wysłany:
2009-10-06, 07:26
Dla mnie najważniejsze jest zdrowie. Co z tego że będę miał nową furę w garażu skoro mój stan zdrowia nie będzie pozwalał mi nią jeździć.
Następnie bliskie mi osoby bez których życie nie miało by sensu.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).