Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
Wysłany:
2010-12-10, 01:17Czy jesteśmy zadowoleni z jakości naszego życia?
Philips wykupił na kilka dni reklamę swojego Quizu (przy okazji jest konkurs dla bloggerów). Z ciekawości wypełniłem i mój wynik wyszedł 15 poprawnych odpowiedzi na 24. Byłem trochę zaskoczony.
Zagadnienie brzmi następująco: "Czy wydaje Ci się, że wiesz jak bardzo Polacy są zadowoleni lub niezadowoleni z jakości swojego życia?"
link dostępny jest obecnie z boksu adtaily na górze forum a po skończonej kampanii wkleję do niego bezpośredni link.
Ciekawi mnie jaki wynik osiągnęliście oceniając względem tego jak mogli odpowiadać ankietowani i jak bardzo zgadza się to z waszym zdaniem? jesteście zadowoleni z jakości waszego życia? jak oceniacie zdrowie i opiekę zdrowotną, kondycję, pracę, warunki mieszkalne? jakie jest wasze zdanie na temat nowych technologii? Jak wam się żyje w Polsce?
Ukryta wiadomość / Hidden message
Wiadomo¶æ zosta³a ukryta, aby j± przeczytaæ nale¿y siê zalogowaæ.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Kilka odpowiedzi mnie naprawdę zaskoczyło, wyszło mi jedynie 13 poprawnych. Chociażby to piąte jest dziwne: "76% Polaków ocenia swój stan zdrowia jako dobry" - no kurczę, ale jakoś zazwyczaj słyszę same narzekania (nieważne, czy wśród obcych czy znajomych. I nawet ci co są w dobrej formie - też marudzą. Taka już nasza polska natura, wszyscy marudzą).
______________________________________________________ Nic na siłę. Weź większy młotek.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
No właśnie tak jakby większość głosowała, dlatego mnie zdziwiło trochę. Cóż, widocznie mniej się znam na ludziach, niż mi się wydawało (albo ściemniają w testach ;]).
______________________________________________________ Nic na siłę. Weź większy młotek.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).