Wysłany:
2007-04-09, 23:22Śmigus-dyngus, czyli lany poniedziałek
chciałem się dowiedzieć czy z tym dniem związane są u was jakieś tradycje ? czy tak jak to pokazują w duzych miastach trzeba siedzieć w domach bo rano na ulicach grasują bandy z wielkimi wiadrami i nie bacząc na nic leją kogo popadnie ?
u mnie w rodzinie oblewanie jak najbardziej ale tak raczej symbolicznie, leje ten kto wstanie pierwszy lekko kropelkami maczając rekę w szklance wody...
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
U mnie w domu to też tak ze szklanki, choć jak na złość tata sobie pistolet kupił xd
A pierwszy raz w życiu po Bemowie nikt nie latał. Bo zawsze to było się już mokrym w trzy dni wcześniej ^^'
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek
Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Faktycznie, ludzie biedni. Wiecie, że w dawnych czasach smarowano kobiety na czarno tego dnia?
Malinka [Usunięty]
Wysłany:
2007-07-02, 13:20
Lany poniedziałek..;P
Hmm ja raczej wolę siedziec w domu bo rok temu jak wyszłam na chwilkę (tylko do sklepu)
Wróciłam cała mokra...calusieńka..:P
Nie wspomnę już o tegorocznym lanym poniedziałku. xD Przebierałam się chyba z 5 razy..
Jezeli chodzi o moją rodzina...to tak szklanka wody wystarczy
Lany poniedziałek..;P
Hmm ja raczej wolę siedziec w domu bo rok temu jak wyszłam na chwilkę (tylko do sklepu)
Wróciłam cała mokra...calusieńka..:P
Nie wspomnę już o tegorocznym lanym poniedziałku. xD Przebierałam się chyba z 5 razy..
Jezeli chodzi o moją rodzina...to tak szklanka wody wystarczy
- odświerzasz stary temat? ;/
Malinka [Usunięty]
Wysłany:
2007-07-02, 13:26
Cashee napisał/a:
- odświerzasz stary temat? ;/
Co już wypowiedzieć się nie można ?;]]
Co ty się mnie tak uczepiłas hę.....?
Co już wypowiedzieć się nie można ?;]]
Co ty się mnie tak uczepiłas hę.....?
- sory ale to trochę głupio, ponieważ jest lato, a śmingus był pare miesięcy temu Poza tym, przypominasz mi jedną taką fizie, ona sobie tak nabijała statystykę na forum ( nie tym )o.O. Mam nadzieje, ze nie jesteś taka sama
Malinka [Usunięty]
Wysłany:
2007-07-02, 13:34
Cashee napisał/a:
Poza tym, przypominasz mi jedną taką fizie, ona sobie tak nabijała statystykę na forum ( nie tym )o.O. Mam nadzieje, ze nie jesteś taka sama
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).