Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-07-28, 22:25
CzaRna napisał/a:
ale mi smakują zielone LM
Mentole? Fuj . Jedyne mentole, jakie jestem w stanie palić to Westy Icy... Chociaż i te mi zbrzydły. W każdym razie tak właśnie apropo mentoli... Kiedyś, jak były ciężkie czasy, że kupowało się Viceroye mój kolega kupił sobie właśnie je, zielone... Czyli mentolowe. Gdy inny kolega to zauważył skomentował krótko: Ostach, ty masz za dużą potencję, czy jak?
W sumie teraz kupiłam czerwone 66, (na podróż nad morze ) ale nie wiem jakie one są..
a mentole.. no mnie akurat pasują
nie wiem dlaczego. Przy zaciąganiu fajnie czuć ich smak
P.S. Podobno mają wyjść czekoladowe LM.. słyszeliście coś o tym?
w Wlk Brytani są już truskawkowe..
______________________________________________________ [you] idziemy na piwo? Nie Wszystko Co Pozytywne, Jest Legalne..
Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-07-30, 22:46
Z tego co wiem (bo rozmawiałam z kumplem, z UK) to oni tam w ogóle LMów nie mają! Ale gdyby wyszły czekoladowe czy truskawkowe to byłaby bomba . Ale pod warunkiem, że w smaku byłyby podobne do Diarumów .
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).