Cóż, w dzisiejszych czasach są różne dziwne sytuacje no ale żeby sprzedać dusze.. Nic by w tym dziwnego nie było gdyby nie ilość, siedem i pół tysiąca sprzedanych dusz.
Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2010-04-20, 08:46
O matko, ludzie rzeczywiście nie czytają regulaminów, co za jełopy . Wiadomo, że nikt w to nie wierzył, ale kurczę... Dla zasady kliknąć w innego buttona .
Sęk w tym że ludzie mają tendencję do nie czytania regulaminu i zjeżdżają na dół żeby kliknąć "akceptuj" i dalej (ja sie do nich zaliczam). Ale fakt, udany żart prima aprilisowy. Też kiedyś trzeba takie coś zrobić Hehe
______________________________________________________ Czy trzeba być głupcem aby dostrzec pragnienia innych ?
Genialne, totalnie niesamowite.
Mieli łeb ludzie, a ja wam powiem, że często zdarza mi się czytać regulaminy na stronach, które nie są Onetem/Interią czy pochodną Googli ;]
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).