Wysłany:
2008-08-06, 00:49Blogowicz w MagazynyInternetowe.pl
Jakiś rok temu pisałem Wam o wzmiance o naszej stronie z szablonami w papierowej wersji Komputer Świata.
info w temacie Blogowicz w Komputer Świat
dzisiaj trafiłem na kolejny artykuł, tym razem w internecie...
http://serwis.magazynyint...dzic_bloga.html
dotyczy on zakładania i prowadzenia bloga, głównie przedstawiono tam proces rejestracji na blox.pl, na drugiej stronie znajduje się wywiad z jednym z blogerów bloxa. Na pierwszej stronie artykułu u dołu ekranu znajduje się wyróżniony box a w nim... opisano naszą stronę z szablonami, jako uwaga "jedną z najlepszych polskich stron tego typu" Miło, że doceniono zaangażowanie projektantów w tworzenie dodatków
Za to wyróżnienie podziękowałem już w komentarzu pod artem
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
teneniel, tyle, że ja tą stronę przeglądam dopiero drugi raz, to pewnie jeden z cyklicznie dodawanych tam artykułów. W komputer Świecie też bym pewnie nas nie zobaczył gdyby go akurat z przypadku nie kupił, bo robię to zwykle jak jadę gdzieś pkp żeby się nie nudzić. Jakby nas powiadomili za wczasu to pewnie wcześniej bym o tym wspomniał. Może doczekamy się kiedyś artykułu o całym blogowiczu na jakiejś dużej stronie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).