Ja tam lubię blogi o pieniądzach I to poważnie mówię Jakoś tak inaczej jest, a jest mało dobrych z tej dziedziny (zaś masę syfu, przez który nie da się przebić...)
No cóż... Najbardziej lubię blogi z paznokciami Ale faktycznie z paznokciami, a nie testowaniem kosmetyków. Nie przepadam za czytaniem o żelu pod prysznic, o rozdrabnianiu się nad jego opakowaniem, zapachem... Trudno mi takie coś pojąć, bo to taki "zwykły" kosmetyk. Natomiast paznokcie jak najbardziej! Tak samo nie trawię blogów o ubraniach
Bardzo lubię czytać i na moim (naszym) blogu pojawiają się także recenzje, ale jakoś nie lubię ich czytać u innych Zazwyczaj trafiam wtedy na jakieś błędy i skupiam się tylko na tym.
Lubię blogi o tematyce damsko-męskiej, jakieś o problemach (ale bez przesady).
Najbardziej lubię blogi o kulturze, a więc książkowe, filmowe, ale też lifestylowe. Czytam też blogi związane z marketingiem, bo można dowiedzieć się z nich wiele fajnych rzeczy i w sumie człowiek cały czas się uczy
______________________________________________________ Przyjaźń rodzi się w momencie, gdy jedna osoba mówi do drugiej: "Co? Ty też? Myślałem, że tylko ja".
Clive Staples Lewis – Cztery miłości
anonimowe [Usunięty]
Wysłany:
2017-03-02, 03:45
Najbardziej lubię takie w których ludzie piszą o sobie, tylko o sobie.
Ale najczęściej zaglądam - użytkowo - na te z przepisami kulinarnymi, głównie desery i wypieki.
Wiek: 35 Dołączył/a: 28 Sty 2018 Posty: 21 Miasto: Kraków
Wysłany:
2018-01-29, 22:03
Jeśli idzie o blogi, to najczęściej historyczne lub kulturalne. Rzadziej polityczne, innych raczej nie czytam (chyba, że jakiś znajomy prowadzi, to wtedy zaglądam). Kiedyś mocno czytałem wszelkiego rodzaju filmowe, od dawna na takowe już jednak nie zaglądam.
Gdy zaś mowa o vlogach (bo jednak oddzielam blog od vloga), to tutaj jednak dominują polityczne i społeczne. Jakieś tematyczne (historyczne, paranormalne itd) to tylko włączam, gdy od pierwszego wejrzenia filmik mi się spodoba.
______________________________________________________ Blog ezoteryczno-magiczno-kulturalny-naukowy (czyli w skrócie o wszystkim i niczym poza polityką. Tej staram się unikać)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).