Ten pułap zależy od kategorii... To dość jasne, że takie kategorie jak polityka i społeczeństwo, które generalnie cieszą się popularnością albo teen, gdzie nastolatki angażują wszystkich wkoło (ja osobiście mam ważniejsze wydatki). Podobnie z kategoriami, w których liczba zarejestrowanych blogów jest ogromna... żeby się przebić, trzeba zaszaleć.
Ja nie zamierzam wysłać ani jednego smsa, dlatego też sama nie liczę na żadne głosy. Jedyne na czym mi zależało, to pokazać swój blog szerszej publice i trafić do kilku ludzi, do którym sama pewnie bym nie trafiła.
Podobnie z kategoriami, w których liczba zarejestrowanych blogów jest ogromna... żeby się przebić, trzeba zaszaleć.
Ja nie zamierzam wysłać ani jednego smsa, dlatego też sama nie liczę na żadne głosy. Jedyne na czym mi zależało, to pokazać swój blog szerszej publice i trafić do kilku ludzi, do którym sama pewnie bym nie trafiła.
i jak prezentują się statystyki waszych blogów w czasie trwania konkursów? rzeczywiście jest duży ruch? Ciekawi mnie czy ludzie przeglądają zgłoszone strony-blogi dogłębnie czy tylko pierwsze kilka stron. JAk ktoś w popularnej kategorii wyląduje gdzieś przy końcu to chyba ma marne szanse na duży ruch ze stron konkursu?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
T-Virus, dupy nie urywa, że tak powiem. Na której stronie zgłoszeń jesteś?
To forum daje mi więcej odwiedzin na fotoblogu (średnio 5-10 dziennie a dzisiaj było ich już 20).
T-Virus napisał/a:
Może coś się zmieni w trakcie głosowania?
Też jestem ciekaw jak to będzie wyglądało. Wydaje mi się jednak, że ludzie szukający ciekawych blogów (by na nie zagłosować) to zaledwie mały procent wszystkich głosujących. Reszta jest bombardowana w prywatnych wiadomościach, postach na forach, blogach i facebooku z prośbą o głosik
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Muszę przyznać, że w pierwszych tygodniach po zgłoszeniu bloga miałam całkiem dużo wejść ze strony konkursu (jak na mój blog... generalnie statystyki nie powalają )
Teraz to już pojedyncze wejścia, bo zgłosiłam zaraz na początku a mojej kategorii jest chyba z 300 blogów kiedyś chciałam tam odszukać jeden blog, który mi się spodobał, ale nie zapisałam od razu i ledwo się dokopałam daleko poza 10 stroną. Do siebie nawet nie dotarłam, więc nie ma się co dziwić, że inni też mają problemy
Wiele blogów już po pierwszym liczeniu ma 3 gwiazdki tak jak mówiłem, to wojna o to kto namówi więcej osób do wysłania SMS Od razu widać kto ma najwięcej fanów/znajomych i dobrą gadkę
a jak z odwiedzinami? nadal kiepsko? W kategorii "Moje zainteresowania i pasje" autor bloga MyDIY.pl jest na pierwszej stronie obecnie, ale mówi, że wejścia ze strony konkursowej są pojedyncze, o wiele więcej ma z Facebooka.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).