Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
sama myślę o podziale wpisów z użyciem 'czytaj dalej', tylko ciekawa jestem jakie odczucia mają czytelnicy, czy ich to irytuje, czy rozbudza ciekawość?
Ciekawość rozbudza tekst i zdjęcie,
'czytaj dalej' zawsze klikną jeżeli zainteresujesz ich początkiem wpisu ...
Ja używam 'czytaj dalej', bo łatwiej otwierało się stronę.
W każdym wpisie stosowałam zdjęcia i strony mogły się ciężko otwierać.
Teraz używam zdjęcia bardziej oszczędnie.
sama myślę o podziale wpisów z użyciem 'czytaj dalej', tylko ciekawa jestem jakie odczucia mają czytelnicy, czy ich to irytuje, czy rozbudza ciekawość?
Mnie osobiście irytuje. Lubię czytać bloga cięgiem, a jak co notkę muszę klikać żeby ją otworzyć w nowej karcie, to... Poza tym wtedy to wygląda jak jakaś strona z newsami a nie blog
Ja również stosuje "czytaj dalej" wydaje mi się, że wtedy blog wygląda bardziej przejrzyście.
Czytelnik wtedy ma jakiś wybór i czyta co go zainteresuje.
Podobnie jak Jasna8 uważam, że ważny jest tytuł, początkowa treść posta, zdjęcie - to zaciekawi czytelnika by kliknął "czytam dalej".
Mnie osobiście irytuje. Lubię czytać bloga cięgiem, a jak co notkę muszę klikać żeby ją otworzyć w nowej karcie, to... Poza tym wtedy to wygląda jak jakaś strona z newsami a nie blog
w pamiętnikach i blogach z opowiadaniami to rzeczywiście nie jest najlepszy sposób na prezentowanie treści.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).