Imię: Magda
Wysłany:
2008-07-01, 20:25
Wszystko fajnie, ale ma jedną jak dla mnie duża wade.
Nie da się ustawić dźwięków do konkretnego użytkownika
Zawsze miałam ustawione konkretne dźwięki na mojego miska, a teraz... no szkoda ze o tym zaponieli....
______________________________________________________ Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby,
brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie.
— George Bernard Shaw
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wysłany:
2008-07-02, 09:03
Mamjeszcze pytanie.. Czy wy macie tak że żeby włączyć to gg to trzeba kilkanaście razy kliknąć na ikonke i dopiero się włącza albo wcale się nie włącza?
I nie wiem czy mi się nie udało znaleźć ustawienia hasła na wejście na profil czy faktycznie go nie ma??
______________________________________________________ Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby,
— George Bernard Shaw
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-07-02, 10:36
Faktycznie avatar wgrał się na moja generację, ale co mi po tym jak u znajomych avatary się nie wyświetlaja.
I nie można stworzyć rozmowę konferencyja, kolejna lipa.
Mogę pisać sam do siebie! To już jest kompletna porażka XD zawsze było to zablokowane
Wysłany:
2008-07-02, 11:24
Robiąc nowszą wersja mogliby zostawić te bajery co były we wcześniejszych i do nich dopiąc nowe.. a teraz...
Brak tego hasła mnie wkurza strasznie...
— George Bernard Shaw
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
pewnie jak uznają, ze już jest wystarczająco stabilna
dzisiaj przeczytałem, że nowa wersja bety ma silnik sprawdzania błędów, być może wesprze to poprawne pisanie tych najmłodszych robiących na prawdę rażące błędy typu "skont jezdeś"
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).