Pomogła: 30 razy Wiek: 42 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2009-01-31, 22:20
a mnie znudziło czekanie na nową 8-ową wersję stabilną.
stwierdziłam, że mam dość i zainwestowałam w najnowszą wersję Mirandy
Tak po prawdzie to GG (nawet ver 8.0) to bardzo uboga w konfigurację aplikacja ^^
Ale przyznam, że spędzenie 3 godzin na skonfigurowanie wg. moich potrzeb Mirandy, to taka leciutka przesada
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-02-15, 18:00
GG8 już jest chyba stabilne Bo na stronie pojawiła się informacja "pobierz nowe gg".
Ledwo ściagnałem i już sa problemy, przy 99% importowania archiwum z starszej wersji wyskakuje mi bład i gg się wyłacza... Magic
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-02-15, 20:32
Krzysiek napisał/a:
Ledwo ściagnałem i już sa problemy, przy 99% importowania archiwum z starszej wersji wyskakuje mi bład i gg się wyłacza... Magic
A ja już cholera chciałam ściągnąć . W każdym razie moja siostra się jara tym GG jak głupia, ale nawet czternastolatka mówi, że jest trochę wkurzające. Myślicie, że zaryzykować i zainstalować ten bubel?
Pomogła: 30 razy Wiek: 42 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2009-02-15, 21:10
Kurde, ja naprawdę nie rozumiem fenomenu "nowego" gg.
w tym "nowym" są funkcje (skórki też), które od kilku dobrych lat cieszą oko użytkowników Mirandy i dla mnie gadanie, że nowe gg jest super wypasione i odlotowe bo.... jest cholernie przestarzałą informacją
sorry, ale nie mogłam się powstrzymać, bo naprawdę nawet to "nowe" gg jest po prostu STARE jeśli chodzi o podstawowe funkcjonalności... ale skoro ludzie nie chcą albo nie umieją korzystać z alternatyw mających lepszą technologię, to już nie mój ból
Wysłany:
2009-02-15, 21:13
teneniel, widzisz... Bo tu ludzie są zdziwieni, że GG zrobiło coś tak ładnego . Ja nie potrafię przyzwyczaić się do innych komunikatorów niż GG, po prostu. Nie umiem się przestawić na żadne Mirandy, Tleny i inne takie. A uwierz mi... Próbowałam .
Nie umiem się przestawić na żadne Mirandy, Tleny i inne takie. A uwierz mi... Próbowałam .
tez tak miałam. Ale jak juz mi sie gg pospuło tak , że za każdą otrzymaną wiadomością po prostu mi sie wyłączało jak przeczytałam i odpisałam, to stwierdziłam że to juz przesada i zainstalowałam Tlen. Cieżko bylo sieprzsetwić ale ok. Jak sie już przestawiłam to i to jakoś dzwnym trafem pochrzaniłam.... i znowu gg. i znowu sie przwyczajaj...
przypomina mi to tylko powiedzenie. : Stara miłość nie rdzewieje.
______________________________________________________ ...czasem trzeba zamilknąć, żeby zostać wysłuchanym ...
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-02-16, 21:26
Cytat
Witam,
U niektórych użytkowników, rzeczywiście występuje taka sytuacja. Obecnie
weryfikujemy ją i będziemy poprawiać w aktualizacji programu która ukaże
się niebawem.
Pozdrawiam
odpowiedź na mój e-mail, z opisanym problemem importu archiwum z gg 7.7
Wysłany:
2009-02-16, 21:32
Krzysiek, bez sensu... Przecież to już niby jest finalna wersja! Dobrze, że zainstalowałam nowe GG na innym dysku niż to poprzednie i nic mi nie zniknęło. Poczekam aż oni to lepiej dopracują i wtedy będzie git.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).