Moim zdaniem ostatnia udana wersja GG skończyła się na numerze 7.
Moim to na 6.0 Ale jak już chyba pisałem: GG tuner + Banner Killer i jest ok moje gg wygląda tak jak w załączniku (okno programu + przykładowe okno rozmowy)
Wendigo nawet nie wiedziałem, że istnieją modyfikacje umożliwiające przekształcenie Gadu-Gadu do tak pradawnych wersji. Po sprzedaniu aplikacji GG firmie komercyjnej komunikator stracił wiele na wartości. Podobnie było z Nk.pl. Komercjalizacja nie zawsze popłaca. Pewnie w GG już niedługo doczekamy się płatnych funkcji.
GG posiadam ale tylko rozmowy z dosłownie jedną osobą - kiedyś używało się tego więcej. Założyłem jakieś 8-10 lat temu, nie mam pojęcia dokładnie kiedy - numer mam 7 cyfrowy. A odnośnie nowych wersji komunikatora - chyba im nowszy tym gorszy, stare proste bez dodatków były najlepsze.
Na chwilę obecną wchodzę raz na kilka dni na GG. Swój numer GG zakładałem mając... sam nw. Może 11 lat. Tak naprawdę szmat czasu, a nawet kilka dni dłużej. Pamiętam że po założeniu trochę gadałem z ludźmi, albo raczej GGadałem
Po kilku latach przerwy wpadł mi absurdalny jak na tamte czasy, wpisania w wyszukiwarce słowa "czat". Ku mojemu zdziwieniu, znalazłem pierwszy czat na platformie GG, z którego korzystałem. W sumie najbardziej zapadł mi w pamięci. Bez wojny między skrypterami (kiedy to mało kto wiedział o istnieniu takiego czegoś, a co dopiero jak takie coś stworzyć?). W sumie ludzi stamtąd pamiętam do dziś.
Obecnie sam prowadzę taki czat(nie jako administrator, tylko od strony skryptowej), i muszę przyznać, że to dość ciekawe zajęcie, przy okazji pomogło mi opanować choć w miernym stopniu programowanie w PHP i SQL.
No i to tyle z wywodu. Gdyby ktoś chciał popisać, nie odmówię. Wystarczy zapytać o numer
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).